fredag 4 december 2009

Då var det dags för mig också!

Nu har ju Erika varit duktig och dragit igång vår blogg så himla skoj! Kommer ihåg den lantliga kvällen som igår, ljuvliga myggor, härlig kodoft, ihopa dragna huvor, för stora skor och kläder i omatchande färger, grymt snygga var vi...;). Varför skulle man då inte starta en blogg och dela med sig av sina vanliga och ovanliga dagar? Tanken med bloggen var nog att vi insåg att när vi träffas kan jag och Erika ha väldans roligt och ha samma intressen, men att vi för övrigt lever ganska olika liv!

Erika= Crazy livsnjutare som lika bra kan hittas på Bali som uppe i de norska bergen eller på en våg med surfbrädan! Väl hemma kan man hitta henne springandes på vägen mellan Bökeberg och Antorp, vid pianot eller kelandes med sina goa katter!

Sandra= Student och hästnörd som kan hittas i Lund, Helsingborg eller på Antorp (lite mindre exotiska ställen, men I like it) Dock kan Sandra hittas lite överallt i Sverige när det är tävling med hästarna på schemat. Gillar att hitta på Crazy saker och skulle bra gärna vilja resa en massa när det kan klämmas in! (Erika ö-luffning till sommaren, remember?)

Även om jag lever ett studentliv och Erika lever ett norskt liv med snö och jobb så gillar vi som sagt att göra galna saker båda två! På tal om studentliv så borde jag verkligen plugga nu, även om många säkerligen tänker fest när man skriver studentliv, så är det tyvärr inte det jag tänker på just nu... ordet fest ligger någonstans undanskrämt i någon hjärndel, eftersom det är tenta inom kort med massa annat som också ska vara klart...yeay!

Ska nog faktiskt ta tag i det nu...känner hur inspirationen flödar ..;) Bara en sak till som en going tänkt ut: "Why be normal, when you can be yourself"....That´s me and Erika!!

Ha det lovely <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar